Pubg Mobile Emulator Yükleme ve FPS Arttırma Yöntemleri 2022 [GÜNCEL]

Dünyanın en iyi mobil battle royale oyunlarından biri olan PUBG Mobile, inanılmaz oyun grafikleri, arayüzü ve kullanıcı deneyimi ile oyuncuların ilgisini çekiyor. Tabi en iyi deneyim için maksimum FPS (kare hızı) değeri elde etmek isteyen PUBG Mobile oyuncuları FPS arttırma yöntemlerini araştırıyor. Çünkü FPS, oyuncunun reaksiyon süresini ve nişan alma yeteneğini ciddi şekilde etkileyen bir parametre.

Kasmadan ve donmadan PUBG Mobile’ı oynayabilmek istiyorsanız endişelenmeyin. Oyunda keyifli dakikalar geçirmenizi sağlayacak FPS arttırma yöntemlerini sizin için aşağıda listeledik.

PUBG Mobile’da FPS Nasıl Arttırılır?

Düşük performanslı telefonlara sahip olanlar için en iyi FPS değeri, telefonlarının maksimum ne kadar performans gösterebileceğine dayanır. Bu doğrultuda bazı önemli grafik ayarları ile oyundaki FPS değerini telefonunuzun sağlayabileceği maksimum değere getirebilirsiniz. Aşağıda sizin için profesyonel PUBG oyuncuları tarafından önerilen PUBG Mobile grafik ayarlarını listeledik:





Üçüncü Parti Uygulamalarla FPS Arttırma

Cihazın üreticisi ve oyunun geliştiricisi tarafından geliştirilmeyen, tamamen farklı bir geliştirici şirket tarafından üretilen uygulamalara üçüncü parti uygulamalar denir. Bu uygulamalar cihaz üreticisi ve oyun geliştiricisi tarafından resmi olarak desteklenmez.

Oppo ve Xiaomi gibi akıllı telefonların zaten üçüncü parti uygulamalara gerek kalmadan dahili bir oyun hızlandırıcı uygulamaları mevcut. Ancak yine de oyunda FPS değerini daha üst seviyelere çıkarmak istiyorsanız bazı üçüncü parti yardımcı uygulamalar işinizi görecektir. Bu uygulamaları Google Play‘den indirebilirsiniz. 

Bazı FPS güçlendirici uygulamalarının listesi:

  • GFX Tool for PUBG
  • Booster for PUBG Battlegrounds
  • Game Booster



Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar